Wie ben ik?

Mijn naam is Gina van Zuilen (1968). Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en zoon. In juni 2008 heb ik de drie jarige post-hbo opleiding voor Kinder en Jeugdtherapie bij BGL in Hoofddorp met succes afgerond.

Voordat ik aan de opleiding begon was ik jarenlang werkzaam in het bedrijfsleven. Sinds de komst van mijn oudste ben ik me gaan verdiepen in de ontwikkelingspsychologie van het jonge kind, Nieuwetijdskinderen en het Hoog Sensitieve kind. Deze materie bleef me zo boeien, wat er uiteindelijk toe heeft geleid om mijn passie te volgen om met kinderen te gaan werken. Ieder kind heeft unieke kwaliteiten en als deze worden herkend en erkend kan een kind zich verder ontwikkelen. Kinderen zijn vaak als een spiegel en het mooie is dat ik ook iedere dag weer van hen leer. 

In februari 2008 ben ik met veel plezier mijn eigen praktijk aan huis gestart in Wateringen. Tevens ben ik, naast het werken in mijn praktijk, verbonden  aan het IVIO (Instituut Voor Individueel Onderwijs) in Den Haag als kindertherapeut. 

Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik mezelf blijf ontwikkelen door het volgen van diverse trainingen en workshops.