Over mij

Ik ben Gina van Zuilen, geboren in 1968, getrouwd en trotse moeder van een dochter en een zoon. Ik ben opgegroeid in het prachtige Workum (Friesland) en ben inmiddels ruim 30 jaar woonachtig in het westen. 

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven als (directie)secretaresse. Sinds de komst van mijn oudste ben ik mij gaan verdiepen in de ontwikkelingspsychologie van het jonge kind, nieuwetijdskinderen en hoog sensitieve kinderen. Tijdens deze zoektocht kwam ik erachter dat ik zelf hoog sensitief ben en vielen puzzelstukjes op z’n plek voor mij. Deze materie bleef me zo boeien, wat er uiteindelijk toe heeft geleid om weer te gaan studeren en mijn passie te gaan volgen.  In juni 2008 heb ik de drie jarige post-hbo opleiding voor Kinder- en Jeugdtherapie bij BGL in Hoofddorp met succes afgerond.

Ieder kind heeft unieke kwaliteiten en als deze worden herkend en erkend, kan een kind zich verder ontwikkelen. Kinderen zijn vaak als een spiegel en het mooie is dat ik ook iedere dag weer van hen leer. 

In februari 2008 ben ik met veel plezier mijn eigen praktijk aan huis gestart in Wateringen. Tevens ben ik, naast het werken in mijn praktijk, verbonden  aan het IVIO (Instituut Voor Individueel Onderwijs) in Den Haag als kindertherapeut. 

Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik mezelf blijf ontwikkelen door het volgen van diverse trainingen en workshops.